Skip to content

Disclaimer Kovo Kozijnen

🛡️Disclaimer Kovo Kozijnen en gebruiksvoorwaarden  🛡️

Welkom op de officiële disclaimer Kovo Kozijnen pagina. U vindt hier essentiële informatie over de voorwaarden waaronder wij de content van onze website aanbieden.

Intellectueel eigendom

Alle inhoud van de Disclaimer Kovo Kozijnen website, waaronder teksten, foto’s en ander materiaal, behoort toe aan het intellectueel eigendom van Kovo Kozijnen. U mag deze materialen alleen gebruiken binnen de grenzen van de wet. Voor het hergebruiken of distribueren van deze materialen is voorafgaande schriftelijke toestemming van Kovo Kozijnen noodzakelijk. Wij beschermen onze intellectuele eigendommen streng om de kwaliteit en authenticiteit van onze informatie te waarborgen.

Nauwkeurigheid en aansprakelijkheid

Wij spannen ons in om de informatie op onze website zo nauwkeurig mogelijk te houden. Dit omvat details over prijzen, producteigenschappen en diensten die we aanbieden. Echter, het is mogelijk dat er onverhoopt fouten optreden, zoals typfouten of programmeerfouten. Dergelijke fouten vormen geen grondslag voor een contractuele relatie. Ondanks onze inspanningen om alle gegevens up-to-date te houden, kunnen we geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden die voorkomen in onze content. Dit geldt ook voor informatie op externe websites waarnaar we verwijzen. Wij adviseren gebruikers altijd de nauwkeurigheid van de informatie te verifiëren.

Wijzigingen en updates

De inhoud van deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt of gewijzigd. De meest recente versie van onze disclaimer is altijd toegankelijk via deze pagina. Wij raden u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de meest actuele informatie heeft over de manier waarop u onze website kunt gebruiken en wat u van ons kunt verwachten.

Gebruik en toestemming:

Bij het bezoeken van de Kovo Kozijnen website gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. U verklaart dat u alle voorwaarden zorgvuldig heeft gelezen en dat u begrijpt en accepteert hoe deze voorwaarden uw gebruik van onze website beïnvloeden. Voor vragen of opmerkingen over onze voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen via de aangegeven contactgegevens op onze website. We helpen u graag verder met eventuele onduidelijkheden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.