Montage & service

Ontdek onze professionele montage en uitmuntende service voor een zorgeloze installatie en langdurige ondersteuning van uw kozijnen, ramen en deuren

Montage

Bij Kovo Kozijnen staat een professionele aanpak centraal. We monteren kozijnen en deuren met precisie en vakmanschap. Ons deskundige team is getraind in de nieuwste technieken. Zo zorgen we voor een vlekkeloze installatie. Elk product past perfect en functioneert optimaal, van meting tot plaatsing. Dit resulteert in een esthetische afwerking, verhoogde energie-efficiëntie en betere beveiliging.

De service van Kovo Kozijnen stopt niet na de montage. Wij bieden langdurige ondersteuning en onderhoud. Dit omvat inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Zo verlengen we de levensduur van uw producten en garanderen we hun prestaties. Dankzij onze snelle service blijven uw kozijnen en deuren jarenlang in topconditie.

montage

Onderhoud uw kozijnen goed

Regulier onderhoud is cruciaal voor kozijnen. Bij Kovo Kozijnen begrijpen we het belang hiervan. Daarom bieden we een uitgebreid onderhoudsprogramma. Dit houdt uw kozijnen in optimale staat, ongeacht het materiaal. We voeren een deskundige inspectie en onderhoud uit. Dit omvat alles van frame-integriteit tot de conditie van het glas. We zorgen voor smering van scharnieren, vervangen versleten afdichtingen en stellen het hang- en sluitwerk bij. Zo garanderen we naadloze functionaliteit en langdurige bescherming.